dilluns, 19 de setembre de 2011

SARSUELA

Abans de tot, penseu que es pot fer amb peix congelat perquè queda molt bo
Es una recepta per 10 persones, però es pot adaptar, per que jo compto 1 peça per cadascú de peix (rap, lluç) i 2 o 3 gambes, escamarlans, calamars a rodanxes, cloïsses i musclos (has de mirar a ull com l’arròs, segons agradi)
Es fregeix tot el peix enfarinat i el marisc. Les cloïsses i musclos al final. Recorda posar les cloïsses en sal per treure la sorra. Jo, el calamar el faig abans amb vi blanc per que s’estovi.
A la mateixa cassola on s'ha fregit el peix, fer el sofregit de 2 cebes ratllades. Quan estigui confitada, ratllar 5 o 6 tomàquets madurs. Fer tot a foc lent. Salpebrar i afegir una mica de sucre per treure l'acidesa del tomàquet.
Quan estar feta la salsa passar-la pel turmix i afegir el peix ja fregit, la picada d'all i julivert (hi pots posar ametlles) i una mica de brandi bo. Flamejar o no (al gust). Posar al forn uns 10 minuts, pq ja esta tot fet.




Mireu a la Marta com li va quedar la seva segona Sarsuela pels Nadals!!! Ella prudent, ja l'havia fet abans!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada