Es una recepta per 10 persones, però es pot adaptar, per que jo compto 1 peça per cadascú de peix (rap, lluç) i 2 o 3 gambes, escamarlans, calamars a rodanxes, cloïsses i musclos (has de mirar a ull com l’arròs, segons agradi)
Es fregeix tot el peix enfarinat i el marisc. Les cloïsses i musclos al final. Recorda posar les cloïsses en sal per treure la sorra. Jo, el calamar el faig abans amb vi blanc per que s’estovi.
A la mateixa cassola on s'ha fregit el peix, fer el sofregit de 2 cebes ratllades. Quan estigui confitada, ratllar 5 o 6 tomàquets madurs. Fer tot a foc lent. Salpebrar i afegir una mica de sucre per treure l'acidesa del tomàquet.
Quan estar feta la salsa passar-la pel turmix i afegir el peix ja fregit, la picada d'all i julivert (hi pots posar ametlles) i una mica de brandi bo. Flamejar o no (al gust). Posar al forn uns 10 minuts, pq ja esta tot fet.
Mireu a la Marta com li va quedar la seva segona Sarsuela pels Nadals!!! Ella prudent, ja l'havia fet abans!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada