La Bea Roque no podia haver escollit millor títol pel seu segon llibre"Delicias para compartir", per que són, totes les receptes, una delícia.
Aquest pound és de xocolata i llet de coco, que no li dona gust però si molta esponjositat! En boca té la textura d'un brownie
Ingredients:
- 200 gr de mantega
- 250gr de sucre moreno
- 2 ous
- 200 gr de farina
- 1/ 2 culleradeta de bicarbonat
- 50 gr de cacao en pols
- 125ml d'aigua bullint
- 1 culleradeta de pasta de vainilla
- 100 ml de llet de coco
- 175 gr de gotes de xocolata
Preparació:
- Disoldre el cacao en l'aigua bullint fins que no hi hagi grumolls i reservar.
- Preescalfar el forn a uns 175ºC
- Tamitzar la farina i el bicarbonat i reservar.
- Batre la mantega i el sucre fins que quedi una barreja suau i esponjosa
- Afegir els ous un a un i batre a velocitat baixa. No afegir el següent fins que el primer estigui totalment incorporat
- Afegir la barreja de caco i aigua
- Abocar la farina en dos vegades alternant amb la llet de coco fins que quedi tot ben incorporat
- Acabar de batre a ma abocant les gotes de xocolata.
- Abocar la barreja en un motlle previament untat amb spray antiadherent o mantega i posar al forn dalt i baix uns 50-60'. Podeu tapar-lo al pricipi amb paper d'alumini per que no es cremi la part de dalt.
Comprobar amb un pal de broxeta.
- Treure del forn i deixar refredar dins del motlle uns 15'. Desmotllar i deixar refredar del tot en una reixa.
Bonísim!!!
ResponEliminaGràcies.
Un blog plé de grans curiossitats...