diumenge, 26 de juliol del 2015
BARRITAS DE CIVADA I XOCOLATA
Després de mirar molts blogs em vaig decidir per fer aquesta d'un blog americà i el resultat no ha decebut. Es conserven molt bé i forces dies en un recipient tancat.
Ingredients:
Les mesures estan tasses i culleradetes americanes. Podeu veure la conversió en aquesta entrada del blog
- 2 tasses de flocs de civada
- 3/4 de tassa de sucre moreno
- 1 tassa de farina per a tot ús
- 3/4 de cullaradeta de sal (un polsim)
- 1/2 tassa de mel
- 1 ou batut
- 1/2 tassa d'oli de girasol
- 2 culleradetes d'extracte de vainilla
- 1 tassa de gotes de xocolata de bona qualitat. Jo utilitzo les de la marca Hershey que no es desfan i son ideals també per les cookies
També es pot afegir /3/4 de tassa d'ametlles, de fruits deshidratats (pinya, cireres...)
Preparació
- Escalfar el forn dalt i baix a 180ºC.
- Barrejar molt bé tots els ingredients en un bol.
- Folrar un motlle amb paper sulfuritzat i abocar la barreja. Xafar bé amb les mans i al forn uns 30' fins que les barretes es tornin daurades pels costats.
- Treure del forn i deixar refredar. Però no massa per què aixi es podran tallar millor sense que es trenquin.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Que bones deuen estar! Jo en comptes de xocolata hi poso fruits secs i també són molt bones. Un berenar ideal!
ResponEliminaFelicitats pel blog
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/
A les meves filles els agradarien molt...i aquestes gotes que fas servir...de les millors del món mundial! Petonarros!
ResponElimina