Ingredients:
- 400gr de carbasssa sense pell
- 100 gr d'oli de girasol
- 3 ous
- 150 gr de sucre moreno
- 100gr de coco ratllat
- 100 gr de farina
- 1 sobre de llevat tipus Royal
- un polsim de sal
- la pell de mitja llimona ratllada
Preparació:
- Pre escalfar el forn a uns 175ºC dalt i baix
- Tot i que es pot fer al microones, jo vaig fer la carbasssa al forn, partida per la meitat.
- Un cop feta, buidar-la i xafar-la amb una forquilla.
- Afegir l'oli, i després els ous i la sal.
Avui he comprat més carbasses per anar fent receptes de tardor...apuntada aquesta...a mi el toc de coco em sembla fantàstic! Petons!
ResponEliminaEl coc de carabassa és boníssim!!!
ResponEliminaperò a mi el coco no m'aggrada massa, en vaig fer un de semblant substituint el coco per farina de torró d'alacant, o sinó farina d'ametlla, i també queda boníssim.
PTNTS
Dolça
Carbassa i coco! una combinació que no he provat mai i segur que es ben bona! apuntada queda. Vaig a continuar visitant el teu blog que m'esta agradant molt a veure que més coses bones tens. Jo també tinc un bloc, si vols visitar-me em farà molta ilusió, em trobes aquí
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
La combinació carbassa i coco és irresistible...jo, darrerament, hi posaria carbassa a tot arreu! Sóc la noia carbassera! Petonarros!
ResponElimina