dimecres, 6 d’agost del 2014

PANKO (pa ratllat japonés)


El panko (パン粉?) és un tipus de pa ratllat japonès.
No està fet amb pa. Està format de farina de blat i per un procés d'extrusió i cribat. Una vegada tractat el producte és assecat en una turbina d'aire calent. Carns, peixos i molts productes es poden arrebossar " amb panko. Després de fregir-los els dóna un efecte airejat i cruixent.
El procés d'extrusió d'aliments és una manera de cuinar ràpid, continu i homogeni. Aquest procés s'aplica a aliments processats a alta pressió i temperatura (en el rang de 100-180 ° C), per un temps breu. Com a resultat, es produeixen una sèrie de canvis en la forma, estructura i composició del producte.
Aquest tipus de tècnica s'utilitza generalment per al processament de cereals.
Jo l'he fet servir per arrebossar carns i peixos i és deliciós. Us animo a provar-lo!!

2 comentaris:

  1. Jo ja l'he provat...per arrebossar tall, i a les peques els va encantar...és supercruixent! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Als meus fills els hi encanta!!! Tot ho arrebossarien amb el panko!

      Elimina