diumenge, 26 de gener del 2014

MAGDALENES DE COLA CAO


En el blog "Entando en la cocina con Claire" he trobat aquestes magdalenes fetes amb el Cola Cao de tota la vida que faran les delícies de petits i grans. No son excessivament dolces i recorden una mica el gust del brownie.

Ingredients:

- 120 gr de farina
- 65 gr de sucre
- 120 gr de Cola Cao
- 2 ous
- 40 gr de mantega
- 60 gr de llet
- 1 sobre de llevat Royal
- 40 gr d'oli de girasol

Preparació:

- Pre escalfar el forn a uns 170ºC.
- Barrejar la farina, el Cola Cao i el llevat. Tamitzar i reservar.
- Batre el sucre i la mantega
- Afegir els ous i l'oli

-  Anar afegintalternativament la barreja de farina, llevat i Cola Cao amb la llet en tres vegades, incorporant bé abans d'afegir la següent



- Un cop fet, omplir les càpsules de magdalenes.




- Enfornar uns 10-12 minuts




4 comentaris:

  1. Per què m'ho feu això??? Ja en faig unes de cola-cao però no són igual que aquestes i ara em veuré obligada a fer aquestes!!!!!
    Tenen una pintassaaaaa!!!!


    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les hauras de fer abans de l'operacio bikini!!!! Je je

      Elimina
  2. Fan un pinta deliciosa! Ja t'he dit en el facebook que a mi tot el que porti Cola cao em perd, jo me'n poso una cullerada sobre el pa, i cap a dins! Aquestes magdalenes les haig de provar! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs endavant!!!! Recordes les llesques de pa amb mantega i cola cao per sobre???

      Elimina