En el blog "Entando en la cocina con Claire" he trobat aquestes magdalenes fetes amb el Cola Cao de tota la vida que faran les delícies de petits i grans. No son excessivament dolces i recorden una mica el gust del brownie.
Ingredients:
- 120 gr de farina
- 65 gr de sucre
- 120 gr de Cola Cao
- 2 ous
- 40 gr de mantega
- 60 gr de llet
- 1 sobre de llevat Royal
- 40 gr d'oli de girasol
Preparació:
- Pre escalfar el forn a uns 170ºC.
- Barrejar la farina, el Cola Cao i el llevat. Tamitzar i reservar.
- Batre el sucre i la mantega
- Afegir els ous i l'oli
- Anar afegintalternativament la barreja de farina, llevat i Cola Cao amb la llet en tres vegades, incorporant bé abans d'afegir la següent
- Un cop fet, omplir les càpsules de magdalenes.
- Enfornar uns 10-12 minuts
Per què m'ho feu això??? Ja en faig unes de cola-cao però no són igual que aquestes i ara em veuré obligada a fer aquestes!!!!!
ResponEliminaTenen una pintassaaaaa!!!!
PTNTS
Dolça
Les hauras de fer abans de l'operacio bikini!!!! Je je
EliminaFan un pinta deliciosa! Ja t'he dit en el facebook que a mi tot el que porti Cola cao em perd, jo me'n poso una cullerada sobre el pa, i cap a dins! Aquestes magdalenes les haig de provar! Petons!
ResponEliminaDoncs endavant!!!! Recordes les llesques de pa amb mantega i cola cao per sobre???
Elimina