No infravaloreu aquest plat per la seva senzillesa. Està exquisit.
També li podeu afegir sino sou ál.lergics com jo, panses i pinyons
Ingredients:
- 2 manats d'espinacs frescos (també es pot fer amb congelats)
- 2 ous
- 2 llaunes petites de tonyina amb oli vegetal
Preparació:
- Fer bullir els espinacs amb una mica de sal uns 3 o 4 minuts i deixar escòrrer.
- Fer els ous durs (bullir 10'). Reservar
- En una paella, escalfar una mica d'oli i posar els espinacs. Donar unes voltes.
. Afegir la tonyina sense gens d'oli i els ous ratllats.
Toma ya plato completo y rico. El de las pasas y piñones le encanta a mi santo, yo creo que me quedo con éste. Un besote.
ResponEliminaGracias Su. La combinacion con el atun le da un gusto excelente!!!!
ResponEliminaUn abrazo
El verd d'aquests espinacs ja entra pels ulls! Per cert, ho oblidava, t'he escollit per un premi, si passes pel meu bloc ho veuràs!!! Una abraçada!
ResponElimina