dijous, 17 de gener del 2013

POLLASTRE A LA CERVESA

Una manera fàcil, ràpida i diferent de fer el pollastre. Queda deliciós!!!!

Ingredients:

- 1 pollastre gros d'uns 2 kg
- 2 pastanagues
- 1 ceba
- 1 quinto de cervesa
- 1 fulla de llorer
- sal i pebre
- 200 cc d'aigua
- 1 gotet de caldo o 1 pastilla de caldo concentrat.

Preparació:

Jo vaig aprofitar per per-lo un dia que feia caldo i aixi aprofitar les pastanagues, que ja estan bullides i amb un gustet!!!!!

- Ratllar la ceba i deixar daurar en una cassola amb oli.
- Afegir les pastanagues tallades a rodanxes i sofregir.










- Salpebrar el pollastre tallat a vuitens i posar a la cassola amb una fulla de llorer, la cervesa, l'aigua i el caldo.










- Coure a foc mitjà uns 35 minuts, primer destapat, perquè s'evapori la cervesa i després tapat. Remenar de tant en tant.
- Quan el pollastre és tou, es pot  espessir una mica la salsa. Jo ho faig amb una culleradeta de farina diluida en aigua. Es tira i es remena. Deixar coure una mica més vigilant que no s'engantxi.
- Està més bo si ha reposat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada