Ingredients
180 gr de farina
60 gr de mantega
60 gr de sucre
1 ou
una mica de sal.
Pel farcit
4 ous
100 gr de sucre
75 gr de panses (remullades en aigua)
2 terrines de formatge fresc quark Danone (250 gr unitat)
una pell de llimona ratllada
Preparació
Fer un volcà amb la farina, una mica de sal, la mantega, l’ou i el sucre. Treballar amb una forquilla, incorporant la farina de mica en mica, de fora cap a dintre.
Deixar reposar uns 5 minuts i folrar un motllo desmuntable (d’uns 24 cm ) untat amb mantega. Estirar la pasta donant-li forma rodona perquè es pugui aixecar per les parets.
Pel farcit
Separar les clares dels rovells i batre-les a punt de neu. Treballar els rovells i el sucre amb un batedor manual.
Afegir el formatge, la ratlladura de llimona i les clares a poc a poc perquè no baixin.
Omplir el motllo i tirar les panses.
Escalfar el forn a 180°C uns 45 minuts abans i els últims 5 minuts el gratinador (dalt i baix)
No obrir durant els primers 25 minuts, perquè no baixi el farcit.
Estarà fet quan el punxó surti net.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada