Ingredients (4 persones) :
300 gr de fideus gruixuts
1 ceba
costella de porc
salsitxes de porc
1 gra d'all
3/ 4 de litre de brou
200 gr de tomàquets
Preparació:
Fregir la costella i les salsitxes en una cassola amb poc oli. Afegir la ceba picada o ratllada i sofregir.
Després hi posarem els tomàquets ratllats i el gra d'all picat. Remoure i tirar el brou. Quan comenci a bullir, afegir els fideus, salar i coure tapats uns 12 minuts.
Per a quantes persones és aquest plat amb les proporcions esmentades? Mercès
ResponEliminaEstà pensat per 4 persones. Moltes gràcies pel comentari. Ara ho posaré.
EliminaL'acabo de fer i m'ha quedat d'allò més bo. Gràcies!
ResponEliminaA l'hivern l'acostumo a fer i és boníssim, fàcil de fer i agrada a tothom.
ResponEliminaAvui hem fet aquesta recepta. Ha quedat bonissima! Núria gracies per aquest blog!!
ResponElimina