dimarts, 13 de desembre del 2011

ESTOFAT DE LA IAIA NURI

Ingredients:

carn de vedella a trossos (uns ¾ kg) si és vedella de Cardona millor

1 ceba

2 o 3 tomàquets vermells mitjans

1 all

Patates

Carxofes

2-3 pastanagues

Sal i pebre

Nou moscada

julivert

Brou

Preparació:

Posar oli en una cassola i enrossir la carn.

Afegir la ceba tallada no molt petita i els tomàquets ratllats.. Fer el sofregit.

Després afegir el brou fins que ho cobreixi tot (si no en teniu de casolà, un litre del de gallina blanca, queda molt bo.




Un cop feta la carn (haurà passat més de mitja hora) afegir les patates mal tallades i les pastanagues a trossets. Coure als menys uns 10 o 15 minuts mes, fins que les verdures estiguin fetes.







Afegir les carxofes fregides anteriorment rebossades amb farina i després d’uns minuts, tirar una picada d’all i julivert.

 Es pot espessir la salsa amb una mica de farina si veieu que ha quedat massa líquida




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada