Ingredients:
2 o 3 llaunes de tonyina
1 ceba
pebrot vermell
pebrot verd
1 ou dur
2o 3 tomàquets ratllats
olives
1 paquet de crestes La Cocinera
oli per fregir
sal
Preparació:
Picar la ceba i els pebrots juntament amb el tomàquet i coure fins que quedi tou. Un cop fet escòrrer en un bol i afegir la tonyina escorreguda, l'ou picat, les olives picades i la sal.
Omplir les crestes i tancar les puntes amb una forquilla. Fregir en oli ben calent uns 3 minuts donant la volta a mitja cocció.
Treure i escòrrer en paper de cuina.
VARIANT AL FORN
Batre un ou per tancar i pintar les crestes, ja que així al posar-les al forn, quedaran daurades.
Es posen en una safata amb paper de forn o amb silicona per que no s'enganxin (es pot aprofitar els papers que separenles crestes). Amb uns 12-15 minuts dalt i baix estan fetes. Com dependrà de la potència del forn, treure quan estiguin daurades.
Heu provat els paquets de la marca "La Catalana"? Jo les trobo més bones. Farcit per fer crestes ràpides (i molt bones): pernil dolç, ou dur, tonyina i olives negres dolces sense pinyol. Són les que feia la meva mare!
ResponElimina