La seva presència, la seva olor, el seu color...em recorden la meva infantesa!!!! Mai m'ha quedat com a la mama!
Ingredients
1 cua de porc
1 os d’espinada
1 tros de gallina
2 o 3 pedrers
1 os de pernil
2 o 3 patates
2 tasses d’arròs
1 tassa de fideus
200gr de cigrons
1 botifarra negra
1 tros de col
Sal
Pel sofregit: 2 tomàquets ratllats,n 50 gr de cansalada viada salada, 1 ceba petita, àpid, 1 pastilla d’avecrem
Preparació
En una olla plena d’aigua, fer bullir uns ¾ d’hora, la gallina, els pedrers i els ossos. Després afegir la col, les patates tallades a trossets i el sofregit. Deixar ½ h mes.
Tirar l’arròs i els fideus, la sal, els cigrons i bullir 10’ més.
Controlar l’aigua per si s’evapora! Afegir la botifarra i bullir 10’ més.
El sofregit: daurar la ceba, afegir la cansalada, el tomàquet i l’àpid. Desfer la pastilla d’avecrem en el sofregit
QUINA BONA PINTA!!!!
ResponElimina