dimecres, 21 de setembre del 2011

ESCUDELLA BARREJADA DE LA MAMA


La seva presència, la seva olor, el seu color...em recorden la meva infantesa!!!! Mai m'ha quedat com a la mama!

Ingredients

1 cua de porc

 1 os d’espinada

1 tros de gallina

2 o 3 pedrers

1 os de pernil

2 o 3 patates

2 tasses d’arròs

1 tassa de fideus

200gr de cigrons

1 botifarra negra

1 tros de col

Sal

Pel sofregit: 2 tomàquets ratllats,n 50 gr de cansalada viada salada, 1 ceba petita, àpid, 1 pastilla d’avecrem


Preparació

En una olla plena d’aigua, fer bullir uns ¾ d’hora, la gallina, els pedrers i els ossos. Després afegir la col, les patates tallades a trossets i el sofregit. Deixar ½ h mes.

Tirar l’arròs i els fideus, la sal, els cigrons i bullir 10’ més.

Controlar l’aigua per si s’evapora! Afegir la botifarra i bullir 10’ més.

El sofregit: daurar la ceba, afegir la cansalada, el tomàquet i l’àpid. Desfer la pastilla d’avecrem en el sofregit

1 comentari: