dilluns, 19 de novembre de 2012

MANDONGUILLES A L'ESTIL DE CASA

Quants cops vols fer mandonguilles i no tens massa ingredients per fer el plat molt elaborat.
Aquesta és una manera senzilla però que amb paciència en fer el sofregit queden delicioses!!!

Ingredients:

- 24 mandonguilles
- 1 ceba grossa
- oli
- farina
- un rajolí de tomàquet natural
- sa
- una mica de sucre
- un rajolí de vi blanc
- aigua

Preparació:

- Fregir les mandonguilles en oli calent, un cop arrebossades en farina. atreure i reservar.
- En el mateix oli fregir la ceba ratllada a foc lent i quan estigui feta, afegir el tomàquet i una mica de sucre per treure-li l'acidesa.
- Afegir les mandonguilles, el vi blanc i l'aigua fins que quedin cobertes. Salar al gust i deixar que faci xup-xup uns minuts vigilant que no s'enganxin.

Penseu en caramelitzar la ceba a poc a poc que és la gràcia del plat. Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada