divendres, 12 d’octubre de 2012

SOPA DE VERDURES

Ingredients:

Un grapat de pèsols
1/4 de col
1 ceba
1 porro
1-2 tomàquets
2- 3 patates mitjanes
un tronc petit d'api
2 pastanagues
cansalada magra
oli
formatge ratllat
aigua
sal i pebre

També es pot fer servir les bosses preparades a les verduleries o afegir/treure verdures segons el gust de cadascu.

Preparacio:

Fregir la cansalada i la ceba.
Afegir totes les verdures menys el tomàquet i els p+esols i sofregir una bona estona amb la cassola tapada.
Després. hi afegirem els tomàquets picats, els pèsols i l'aigua. En funció de les quantitats, aixxí posarem d'aigua (de litre i mig a dos litres per aquestes quantitats).
Salpebrar i coure a foc lent una hora i mitja aproximadament.
Es pot servir amb formatge ratllat o triturar i fer un puré de verdures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada