dilluns, 27 d’agost de 2012

TEMPURA DE MINIVERDURES


Ingredients:

-  blat de moro mini
-  pastanagues mini
-  carbassons mini
-  puntes d'espàrrecs verds
-  oli d'oliva verge
-  sal
- 150 gr de farina per fer tempura
- 75 gr d'aigua freda

Preparació:

En un recipient batre la farina i l'aigua molt freda fins obtenir una crema llisa, amb la textura d'unes farinetes molt fines.
Tallar les pastanagues i els carbassons amb un pelador de patates a làmines molt fines i els blats de moro i espàrrrecs a quarts.
Banyar les verdures, escòrrer i coure amb oli molt calent, uns 2 minuts i a poc a poc. Han de quedar cruixents. Salar-les.

Es poden fer servir altres verdures com alberginies, pebrots, broquil...Jo segons lo fortes que siguin les verdures, els hi dono un bull abans de rebossar.

És important que l'aigua de l'arrebossat estigui molt freda i no dubteu de posar-la al congelador una estona abans. L'oli d'oliva ha d'estar molt calent per fregir la tempura i no afegir gaire verdures a la vegada perquè no es refredi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada