El salame de cioccolato és un postre d'origen italià que segons diuen es feia anys enrera en lloc dels ous de Pasqua. Actualment es menja tot l'any.
Gràcies Helena per l'idea!
- 100 gr de sucre
- 300 gr de galetes tipus Maria
- 2 ous
- 50 gr de mantega
- 200 gr de xocolata negre fondant
- 2 cullerades de brandy (opcional)
Preparació:
- Batre el sucre amb la mantega a temperatura ambient.
- Batre els ous i afegir a la barreja de sucre i mantega.
- Incorporar la xocolata, el brandy i les galetes tallades a trossets. Barrejar tot junt amb una espàtula.
- En un paper sulfuritzat, abocar la barreja i donar-li forma allargada. Anar cargolant amb el paper i donar forma de salami.
- Embolicar amb el mateix paper i després amb paper de plata.
HA DE SER MÉS QUE BO!!! A CASA NO DURARIA NI DUES HORES...
ResponElimina