Hola! Pensa que molta gent compte menys i tot(80 gr). El llegum com la pasta i l’arros un cop esta cuit és el doble. A casa per 5 persones per fer les llenties estofades jo comoto 500gr i perfecte. Si vols que en sobrin afegeix una mica mes!!! Segons el que mengeu
Moltes gracies per la informacio
ResponEliminaMolt útil. Gràcies!!!
ResponEliminaMoltes gracies, molt clar i concret.
ResponEliminaAgraida
Molt ben detallat. Gracies
ResponEliminaMolt ben explicat,gràcies
ResponEliminaGràcies m'ha tret de dubtes.
ResponEliminaMolt ben explicat
ResponEliminaMolt ben explicat
ResponEliminamolt útils els teus consells ,un dubte :el llegum es amb cru ? per cec que cuit es el doble,potser 100 si es cru será poc ?
ResponEliminamolt útils els teus consells ,un dubte :el llegum es amb cru ? per cec que cuit es el doble,potser 100 si es cru será poc ?
ResponEliminaHola!
EliminaPensa que molta gent compte menys i tot(80 gr). El llegum com la pasta i l’arros un cop esta cuit és el doble. A casa per 5 persones per fer les llenties estofades jo comoto 500gr i perfecte. Si vols que en sobrin afegeix una mica mes!!! Segons el que mengeu
Molt Ben esplicat moltes grácies
EliminaPer 15 persones, quina mesura necessito de mongetes seques ?
ResponEliminaHola
EliminaCom diu a l’entrada del blog, has de comptar uns 100gr de llegum per persona. Per tant per 15 persones 1 kg i mig
Molt Ben detallat moltisimas grácies
ResponEliminaMolt interessant,gracies
ResponEliminaMoltes gràcies, ja. Que les quanties sempre m'hen sobre una mica i és un rotllo.
ResponElimina