tag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post6919279879423118516..comments2024-01-21T14:51:33.412+01:00Comments on Cuinem amb la Núria: TRINXAT DE LA CERDANYANúriahttp://www.blogger.com/profile/02728457657241037255noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post-66032279022407406052013-03-27T13:38:29.831+01:002013-03-27T13:38:29.831+01:00Gracies Pilar!!! Quan el faci et dic alguna cosa!Gracies Pilar!!! Quan el faci et dic alguna cosa!Núriahttps://www.blogger.com/profile/02728457657241037255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7130438982254568528.post-59788176485361141722013-03-27T04:29:52.035+01:002013-03-27T04:29:52.035+01:00Bon dia Núria, em preguntes sobre el llevat del pa...Bon dia Núria, em preguntes sobre el llevat del pa de pessic i el braç de gitano. És opcional, al braç de gitano no cal perquè no ha de pujar molt i al pa de pessic si muntes molt bé les clares i les iemes tampoc caldria però jo m'estimo mès posar-ne una mica. Si tens algun altre dubte ja m´ho diràs.<br /><br />Que passis una bona Setmana Santa...!!!<br /><br />Una abraçada.<br /><br />*Pilar*Pilarhttps://www.blogger.com/profile/00685444059608740392noreply@blogger.com