diumenge, 26 de juliol de 2015

SPAGHETTI ALL' AMATRICCIANA


Aquesta salsa rep el nom de la zon d'Amatrice i tot i que es pot fer amb qualsevol tipus de pasta els hi agrada mantenir-la pels spaguetti.
A Italia es fa amb cansalada però també es pot fer amb bacon i no queda tan forta.

Ingredients per a 5 persones :

- 1 paquet d'espaguettis de 600 gr
- 2 paquets de bacon de bona qualitat (unes 12-14 tires)
- 1got de vi blanc
- 1 pot de kg de tomàquet natural
- 4 guindilles
- formatge parmesà

Preparació:

- Bullir la pasta seguint les indicacions del paquet. No poseu oli a l'aigua perque sino rellisca i la salsa no agafa. Perque no s'enganxin, poeu anar remenant mentre bullen.


- Tallar el bacon a trossets petits. Sofregir i quan està apunt, tirar el vi blanc i deixar evaporar. Treure de la paella i reservar

- En el mateix recipient (que ha de ser gran i ample per poder tirar després els spaguetti), abocar el tomaquet triturat , salar i posar una mica de sucre per contrarestar l'acidesa.
Fer a foc lent però que no deixi de bullir. A punt de fer afegir les guindilles  partides per la meitat. El nombre variarà segons us agradi el picant i fer uns minuts perque agafi el gust.


- Un cop fet i espessat, afegir el bacon


- Posar els spaguettis escorreguts i remenar. Afegir uns mica de parmesà i llistos per menjar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada