diumenge, 26 de juliol del 2015

Pastís de tonyina en pasta de full


Aquest pastís seria una versió de l'empanada gallega però amb pasts de full.

Ingredients:

- 2 làmines de pasta de full rectangular
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 2 ous
- 2 llaunes tonyina en oli
- 1 ou batut per pintar el pastís

Preparació:

- Sofregir a foc lent les verdures tallades a juliana i salpebrades.


- Bullir els ous fins que estiguin durs i deixar refredar.


- Colar les verdures per treure l'excés d'oli. Molt important, perque després no s'estovi la pasta de full.


- Un cop escorregudes, barrejar la verdura amb la tonyina (escorreguda) i l'ou picat.



- En una safata de forn amb paper sulfuritzat, posar una de les làmines i a sobre estendre el
farcit,


- Tapar amb l'altre làmina i tancar bé els costats. Fer uns tallets per sobre i un foradet al mig perquè surti el vapor i pintar amb ou batut.

- Posar al forn pre escalfat a uns 180ºC i coure fins que estigui dorada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada