dissabte, 13 de juny de 2015

CONILL GUISAT


Ingredients (3-4 persones)

- 1 conill tallat a vuitens
- 1 ceba
-  2 o 3 alls
- 2 - 3 tomàquets madurs
- 1/2 got de brandy
- 1 fulla de llorer
- sal i pebre
- oli d'oliva
- aigua

Preparació:

- En una cassola o paella grossa escalfar l'oli. Salpebrar el conill i saltejar.
- Afegir la ceba tallada a trossos grossos, els tomàquets pelats i a quarts i els alls sencers i pelats.


- Sofregir uns 5' i afegir el brandy. Flambejar i quan s'apagui afegir el llorer.
- Tirar un got d'aigua i que vagi coent a poc a poc. Si es queda sense aigua es pot afegir un altre got fins que el conill estigui fet (uns  3/4 d'hora)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada