dissabte, 7 de març de 2015

PUDDING AMB CHIPS DE XOCOLATA


Recepta de l'Alma Obregon per aprofitar un brioix una mica sec, pa de dos dies abans... Genial!!! Fàcil, no excessivament dolç i bonic de presentació

Ingredients:

- 75 gr de mantega
- 1 brioix tallat o en aquest cas, una barra de pa del dia abans.
- 3 ous
- 225 ml de nata de 35% MG
- 335 ml de llet
- 3 cullerades de sucre
- gotes de xocolata al gust

Preparació:

- Pre escalfar el forn a 180ºC
- Posar mantega en una de les cares de les llesquetes de pa.




- Posar en un motlle (que previament haureu untat amb mantega o amb spray antiadherent), les llesques de pa amb el costat de la mantega cap amunt.



- En un bol es baten els ous, el sucre i la llet.



- Abocar per sobre del pa, perque quedin les llesques ben empapades. NO ho ha de cobrir tot, així les de sobre quedaran cruixents


- Per sobre i tirem les gotes de xocolata al gust.


- Enfornar uns 30' amb calor dalt i abaix.


Observacions:

- També es podria fer amb magdalenes, panettone...
-per la barra de pa sencera que jo vaig fer servir es podrien augmentar 1/3 les quantitats.

2 comentaris:

  1. Tinc una recepta molt semblant a aquesta que vull fer un dia d'aquests....ha de ser un esmorzar de diumenge brutal! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que ho és! I segur que amb brioix encara quedarà més bo!

      Elimina