dilluns, 3 de novembre del 2014

COCA DE CARBASSA I COCO



És una recepta adaptada  d'Equilibra't &Noma Cake's.

Ingredients:

- 400gr de carbasssa sense pell 
- 100 gr d'oli de girasol
- 3 ous
- 150 gr de sucre moreno
- 100gr de coco ratllat
- 100 gr de farina
- 1 sobre de llevat tipus Royal
- un polsim de sal
- la pell de mitja llimona ratllada

Preparació:

- Pre escalfar el forn a uns 175ºC dalt i baix
- Tot i que es pot fer al microones, jo vaig fer la carbasssa al forn, partida per la meitat.
- Un cop feta, buidar-la i xafar-la amb una forquilla.


- Afegir l'oli, i després els ous i la sal.



















- Quan els ous estiguin ben barrejats, afegir el sucre, el coco, la farina i el llevat tamitzats.





















- Incorporar la pell de la llimona ratllada i barrejar bé.


















- En un moltlle antiadherent o amb mantega abocar la barreja i coure uns 30'. Punxeu-lo per assegurar-vos que està fet.




4 comentaris:

  1. Avui he comprat més carbasses per anar fent receptes de tardor...apuntada aquesta...a mi el toc de coco em sembla fantàstic! Petons!

    ResponElimina
  2. El coc de carabassa és boníssim!!!
    però a mi el coco no m'aggrada massa, en vaig fer un de semblant substituint el coco per farina de torró d'alacant, o sinó farina d'ametlla, i també queda boníssim.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Carbassa i coco! una combinació que no he provat mai i segur que es ben bona! apuntada queda. Vaig a continuar visitant el teu blog que m'esta agradant molt a veure que més coses bones tens. Jo també tinc un bloc, si vols visitar-me em farà molta ilusió, em trobes aquí

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. La combinació carbassa i coco és irresistible...jo, darrerament, hi posaria carbassa a tot arreu! Sóc la noia carbassera! Petonarros!

    ResponElimina