dimecres, 6 d’agost de 2014

CAKE DE PINYA


Ingredients (per un pa de 750 gr)

- 5 ous
- 1/2 cullerada sopera d'oli de girasol
- 1 polsim de sal
- 165 gr de sucre
- 1 sobre de sucre avainillat
- 1 i 1/2 cullerades soperes de rom o brandy
- 230 gr de mantequilla
- 330 gr de farina tot ús
- 340 gr de farina integral
- 2 i 1/2  cullerades de les de café de llevat sec de forner
- 75 gr de fruites confitades ( jo he posat pinya dessecada)


Preparació:

- Posar tots els ingredients a la panificadora i programa  14 (el programa pels brioixos)
-Pels que el feu a mà, pastar tots els ingredients i quan estiguin ben incorporats, posar en un motlle i deixar llevar fins que dobli el seu volum.
Posar al forn fins que estigui fet.
Treure i deixar refredar.

2 comentaris:

  1. Aquest brioix de pinya el tastava ara mateix...amb un batut ben fresquet ha de ser el millor sopar del món mundial! Petons!

    ResponElimina