dilluns, 14 de juliol de 2014

BUNDT CAKE DE XOCOLATA NEGRE


Com diu la Bea, és un bundt excepcional, amb una esponjositat inigualable i un gust a xocolata negre boníssim. De moment, el millor que he fet.
Amb algunes variacions, aqui està la recepta.

Ingredients (per un Bundt de 25cm)

- 250 gr de mantequilla
- 375 gr de sucre blanc
- 4 ous
- 350 gr de farina 
- 1 cullerada de bicarbonat
- 1/4 culleradeta de sal
- 240 ml de buttermilk 
- 60 gr de cacao en pols (jo he utilitzat Valor)
- 150 ml d'aigua bullint
- 2 culleradetes de pasta de vainilla

Recordeu que les mides de les culleres són les americanes

Preparació ( en la Kitchend Aid):

- Pre escalfar el forn dalt i baix uns 170ºC
- Tamitzar la farina, el bicarbonat i la sal i reservar.

- Si no teniu el buttermilk el prepareu


- Bullir l'aigua i afegir el cacao. Batre i deixar refredar una mica.












- Batre amb la pala la mantequilla i el sucre fins que blanquegi (uns 3' a velocitat mitja)


- Afegir els ous un a un integrant bé el primer abans d'afegir el segón. Fer-ho a velocitat baixa.
- A velocitat baixa afegir la farina i el buttermilk alternativament, fins acabar amb la farina.




- Després incorporar el cacao amb l'aigua i la pasta de vainilla.












- Abocar la barreja en el motlle untat amb spray o mantequilla.. Allisar la superficie.

- Posar al forn uns 55'. Si es crema de dalt, tapar amb paper de plata.
- Treure i deixar reposar en el motlle 10'
- Desmotllar i deixar refredar totalment en una reixa.






4 comentaris:

  1. He estat a punt de mossegar la primera foto...quin bundt i quin motlle més preciós! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agrada mes fer-los i veurel's que menjar-los! Son un gust!

      Elimina
    2. M'agrada mes fer-los i veurel's que menjar-los! Son un gust!!

      Elimina