dijous, 3 de juliol de 2014

BRIOIX (amb panificadora)



Tingueu present que tot i que digui brioix tindrà consistència de pa.

Ingredients (per un pa de 750 gr)

- 60 ml de llet
- 3 ous
- 140 gr de mantequilla tallada a daus
- 50 gr de sucre
- 1 i 1/2 cullerades de les de café de sal
- 430 gr de farina de força
- 1 cullerada de les de café de llevat sec de forner

Preparació

- Posar tots els ingredients a la panificadora i programa 7 (programa per a pa dolç, brioix, pa de llet...)

-Pels que el feu a mà, pastar tots els ingredients i quan estiguin ben incorporats, posar en un motlle i deixar llevar fins que dobli el seu volum.
Posar al forn fins que estigui fet.
Treure i deixar refredar.

4 comentaris:

  1. Hola Núria,
    Jo tambe tinc una panificadora pero deu ser diferent i voldria probar aquesta recepta.
    Dius el programa 7, quin programa es? El de pa esponjos, normal, dolç ?

    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse. És el programa per pa dolç, brioix, pa de llet...espero que t'agradi.

      Elimina
  2. Ja veig que la teva panificadora nova no para!!! Un pa dolç magnífic! Petons!

    ResponElimina