dilluns, 14 de juliol de 2014

BOLES DE CIGRONS


Adaptant una recepta de l'Ada Parellada  aquestes boles de cigró faran la delícia dels grans i els petits s'acostumaran al gust dels cigrons.

Ingredients (12-14 boles):

- 400 gr de cigrons cuits
- 1 ceba petita
- 1 ou
- pa ratllat
- farina
- sal i oli d'oliva
- olives negres i sèsam (opcional). Jo no ho he posat.

Preparació:

- Sofregir la ceba tallada i sofregir fins que quedi ben potxada.



- Triturar els cigrons i afegir a la ceba. Deixar refredar.



- Fer boles i passar per farina, ou batut i pa ratllat.



- Fregir en oli ben calent fins que quedin rosses.




2 comentaris:

  1. A Girona hi ha un lloc de kebabs on les preparen genials...ara, amb la teva recepta, no tinc excusa per no fer-les a casa! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El falafel de veritat porta mes especies pero aixi estan molt bones!

      Elimina