diumenge, 6 de juliol de 2014

AMANIDA DE COL (COLESLAW)


Per la Júlia 

La Coleslaw, és una amanida feta principalment de col. Pot incloure també pastanaga a tires i altres ingredients, com fruits i verdures, pomes, cebes, ceba tendra, pebrots i diverses espècies. És originària d'Irlanda.


Ingredients (5 persones)

- 1/2 col

- 2 pastanagues

- 1 ceba tendra

Per a la salsa:

- 2 cullerades soperes de maionesa

- 2 cullerades soperes de mostassa americana o suau

- 1 cullerada sopera de sucre

- 2 cullerades de vinagre blanc

- 2 iogurts grecs naturals o nata fresca

- sal i pebre

Preparació:

- Tallar a tires les verdures. Jo he utilitzat la mandolina per la col i la ceba i el pelador de patates per les pastanagues.





- Posar en un bol.

- Preparar la salsa amb tots els ingredients.


- Incorporar a l'amanida i barrejar bé.

- Refredar a la nevera



Es pot servir d'acompanyant o de primer plat.

4 comentaris: