dimarts, 24 de juny del 2014

GALETES DE CANYELLA O SNICKERDOODLES



Les  SNICKERDOODLES son unes galetes alemanyes esquerdades per fora i on els seus ingredients principals son la canyella i el sucre moreno.
Aquesta recepta és del llibre de l'Alma Obregon "Galleta perfecta"

Ingredients:

- 115gr de mantequilla a temperatura ambient.
- 120 gr de sucre blanc més dos cullerades més per arrebossar
- 40 gr de sucre moreno
- 225 gr de farina
- 1/2 culleradeta de bicarbonat sòdic.
- 1 ou
- 2 cullerades de canyella.

Preparació

- Preescalfar el forn dalt i baix a uns 180ºC
- Tamitzar la farina, el bicarbonat  i una cullerada de cayella i reservar.

- Batre el sucre moreno, el sucre blanc i  la mantequilla.













- Incorporar l'ou i batre de nou.


- Afegir la farina de mica en mica i batre a poca velocitat fins que quedi una pasta llisa i homogènia.




- Tapar amb paper film i posar a la nevera uns 15'
- Fer boles de massa, arrebossar amb la canyella i el sucre i posar a la safata separades. Creixen molt!



- Deixar al forn uns 12' o fins que veieu que les galetes comencen a esquerdar-se. Treure i deixar refredar.
Veureu que queden cruixent per fora i toves per dins!




2 comentaris:

  1. Ostres Núria...són unes de les que tinc pendent de fer...jo les havia vist al llibre de la Bea! Veient com t'han quedat les teves de fantàstiques, encara tinc més ganes de preparar-les! Petons!

    ResponElimina