dilluns, 9 de juny de 2014

COOKIES DE XOCOLATA ( recepta Alma Obregon)


 Fa uns dies em vaig comprar l'últim llibre de l'Alma Obregon "Objetivo: la galleta perfecta" i és una passada!


Ingredients: ( 24-27 galetes)

- 150 gr de mantequilla
- 100 gr de sucre moreno
- 100 gr de sucre blanc
- 1 ou
- 1 culleradeta de pasta de vainilla
- 1/ 2 culleradeta de bicarbonat
- 250 gr de farina
- 80 gr de perles de xocolata
- 200 gr de xocolata negre per fondre

Preparació:

- Preescalfar el forn dalt i baix a uns 180ºC
- Batre la mantequilla amb els dos tipus de sucre fins que quedi una pasta molt cremosa.




- Afegir l'ou, la pasta de vainilla  i barrejar.




- Tamitzar la farina, el bicarbonat i afegir. Amassar lentament fins que quedi tota la farina incorporada (amb la KA a velocitat mínima).


- Per últim incorporar les perles de xocolata i el fondant tallat molt petit.


- Posar el bol a la nevera tapat amb paper film uns 20'.


- En una safat de forn amb paper vegetal posar cullerades de massa separades unes de les altres perque creixen molt! Unes nou a cada tanda.


- Posar al forn uns 10' fins que estiguin daurades.


















- Deixar refredar




2 comentaris:

  1. A mi també m'agrada molt aquest llibre de l'Alma i les seves receptes...ma germana me'l va regalar, amb dedicatòria de l'Alma inclosa....Aquestes cookies estan dient menja'm!!! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una de les millors receptes de coockies que he fet!!!

      Elimina