dijous, 17 d’abril de 2014

PASTA DE FULL AMB ESPINACS TONYINA I OU

Una manera diferent de menjar verdura. Descobrireu les diferents utilitats de la pasta fullada

Ingredients:

- 2 làmines de pasta de full
- espinacs bullits (uns 400gr.)
- 1-2 ous batuts
- llaunes de tonyina al gust

Preparació:

- Pre es calfar el forn dalt i baix a uns 190ºC
- Posar una de les làmines de pasta fullada en una safata de forn i punxar-la.
- A sobre posar els espinacs ben escorreguts, la tonyina i l'ou batut.

- Tapar amb l'altre làmina de pasta i coure al forn fins que estigi daurada.

2 comentaris:

  1. Ha de ser deliciosa, aquesta empanada, Núria!

    ResponElimina
  2. Fa molta patxoca...i tens raó, és una manera de colar la verdura als nens sense que se n'adonin!!! Petons Núria i Bona Pasqua!

    ResponElimina