dimecres, 26 de març de 2014

MUFFINS DE CARBASSA


Amb alguna petita variació, aquests muffins son del llibre de "El rincon de Bea". LLibre que us recomano.
Son deliciosos, suaus i amb un punt de dolçor just!
Amb aquests ingredients en surten 12 i si en voleu fer més ja ho sabeu, dobleu les quantitats.
La Bea posa nous i jo com no les puc menjar, en vaig fer algunes amb trossets de xocolata ja que fa un bon maridatge  amb la carbassa.
 Per últim, dir-vos que les quantitats de culleradetes son les americanes. Si no en teniu haureu de buscar les equivalències (també en el blog)

Ingredients:

-  220 gr de farina
- 60 gr de sucre
- 30 gr de sucre moreno
- 2 culleradetes de llevat tipus Royal
- 1/4 de culleradeta de bicarbonat sòdic
- 1/4 de culleradeta de sal
- 3/4 de culleradeta  de canyella en pols
- 1/4 de culleradeta de gingebre en pols
- 1/8 de culleradeta de nou moscada en pols
- 115 gr de mantequilla fosa
- 2 ous
- 170 gr de puré de carbassa
- 60 ml de buttermilk

 Preparació:

- Pre escalfar el forn a 200 ºC dalt i baix
- En un bol barrejar la farina, els sucres, el llevat, el bicarbonat, i la resta de les espècies. Reservar.





- En un altre bol, batre els ous, afegir la mantequilla fosa, el buttermilk (ja sabeu que el podeu fer amb llet i un rajoli de suc de llimona una estona abans) i el puré de carbassa.

-Incorporar amb una espàtula els ingredients líquids als sòlids. En aquest punt hi afegiriem les nous.


- Preparar els motlles de muffins i omplir.los fins les 3/4 parts. Es pot fer amb una cullera de gelat.
Jo en una de les fornades hi vaig posar trossets de xocolata.


- Coure uns 20-25'





2 comentaris:

  1. Que pinta mas rica y menudo copete le quedó.Besosss

    ResponElimina
  2. La Bea és un crack i tu una fantàstica deixeble! Petons!

    ResponElimina