diumenge, 26 de gener de 2014

SORELL EN LLIT DE PATATA I CEBA



El sorell o jurel (en castellà) és un peix molt popular i de preu relativament baix. Té forces espines i haureu de demanar al vostre peixater que us faci el favor de deixar-lo net i en lloms. Jo no l'havia cuinat mai i el vaig fer per dinar d'una manera ràpida i senzilla.
És molt gustós i segur que si el probeu, repetireu!

Ingredients:

- 2 sorells nets  (4 lloms)
- 2 patates mitjanes
- 1 ceba
-1 tomàquet
- oli
- sal

Preparació:

- En una paella fonda, escalfar l'oli.
- Tallar les patates a rodanxes fines i posar-les a la paella.
- Tallar la ceba a juliana i afegir.

- Fer el mateix amb el tomàquet. Tallar a rodanxes i posar a sobre de tot.


- Fer a foc lent i quan estiguin cuites les verdures afegir el peix. Salar i  en doa minuts per banda està fet.
- Si ho deixeu reposar estarà més bo.

4 comentaris:

  1. El problema són les espines, però si aconsegueixes que te'l netegin bé jo el trobo molt bo!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. No l'he provat mai...però amb aquesta recepta teva, ja no tinc excusa! Petons!

    ResponElimina