diumenge, 10 de novembre de 2013

PA DE PESSIC AMB NATA


Com diu l'Elena de Chocolate y Pimienta, blog que segueixo i us recomano, és un dels pans de pessic més suaus, compactes, elegants i deliciosos que hi ha.

Ingredients:

- 350 gr de sucre
- 250 gr de farina
- 150 ml d'oli de girasol
- 200 ml de nata per cuinar
. 1 sobre de llevat Royal
- 4 ous
- El suc d'una llimona. Si es vol es pot posar també la ratlladura de la llimona.

Preparació:

- Pre escalfar el forn dalt i baix a uns 180ºC
- Batre els ous i el sucre.

- Afegir la nata, després l'oli i el suc de llimona. Que quedi una barreja escumosa.

 - Afegir la farina i el llevat i remoure.


- Posar en un motlle untat amb margarina, o spray antiadherent i a coure.




 - Posar a la part de sota. Amb el meu forn el vaig deixar uns 15' i després 10' més tapat amb paper d'alumini. I aqui teniu el resultat 






5 comentaris:

  1. Fa molt goig aquest pa de pessic, i segur que la nata li dóna un toc suau i boníssim!

    ResponElimina
  2. Núria, aquest pa de pessic té una presència immillorable! L'apunto! I també el prepararé en el motlle de bundt que m'encanta! Petons!

    ResponElimina
  3. Núria espectacular ,,,esta perfecte una abraçada guapa.

    ResponElimina