dissabte, 12 d’octubre de 2013

CONSERVA DE TOMÀQUET



Ingredients (per aquests 4 pots de 500 gr):

- 3- 4 kg de tomàquets
- 4 pots de vidre
-aigua
- paciència i ganes!!!

Preparació:

- Esterilitzar els pots de vidre  amb les tapes. Podeu veure l'enllaç de conserves casolanes.















-Escaldar  2'-3' en aigua bullint els tomàquets on hem fet una creu a la part de dalt.
- Treure i posar els tomàquets en un bol amb aigua freda.
- Pelar els tomàquets, treure la punteta verda i a trossos es van posant en els pots ja esterilitzats i secs.
- Tancar bé i per fer el buit, bullir uns 30' amb l'aigua que cobreixi els pots.
- Deixar refredar dins l'olla.





7 comentaris:

  1. Que pinta mas buena y con la virtud que tienes para guisar en meses siguientes.Graciassss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siii . Una buena manera de ahorrar esfuerzo!!!

      Elimina
  2. Quan era petita a casa en fèiem i moltes vegades una mica del tomàquet amb oli i sal i un tros de pa era el meu sopar de dissabte. M'encantava!!!!
    Me'n dones un pot? :)

    ResponElimina
  3. Jo també acostumo a fer conserva de tomàquet cada estiu. És cert que cal força paciència i ganes, però després tens tomàquet bo tot l'any només obrint un pot!.

    ResponElimina