diumenge, 11 d’agost de 2013

QUICHE DE VERDURES I POLLASTRE


Aquest plat l'he fet amb pollastre que havia guisat el dia anterior, i unes quantes vedures que tenia a la nevera. També podeu fer servir pollastre  passat per la graella, o trossets de carn d'algun guisat.

Ingredients:

- 1 làmina de pasta brisa precuinada (jo vaig utilitzar la del Lidl)
- Margarina o spray antiadherent pel motllo
- 2 alberginies petites
- mig pebrot vermell
- 1 ceba mitjana
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet pelat
- 1 patata petita
- 1 iogurt grec
- 3 ous
- una mica de formatge ratllat(opcional)

Preparació:

- Pre escalfar el forn a uns 180ºC dalt i baix.
- Folrar un motllo untat amb matega perquè no s'engantxi i posar al forn (previament punxat), uns 10' perquè es faci la massa

 - Coure les verdures tallades a trossets amb oli calent i a foc baix per potxar-les. Salpebrar.

 

- Afegir el pollastre esmicolat

Batre els ous i el iogurt
 - Treure la massa del forn i posar les verdures amb el pollastre

 - Abocar la barreja d'ous i el iogurt



-Posar al forn uns 10-15' fins que estigui cuallada. quant està a punt de fer tirar una mica de formatge ratllat per sobre
 
Menjar-la tèbia, freda o escalfada és un bon sopar per un dia d'estiu!!!

4 comentaris:

  1. No he provat mai això d'afegir-hi tall!!! Ho hauré de fer!!! Una quiche amb una pinta fantàstica!

    ResponElimina
  2. Boníssimes les quitxes! i les verdures amb el pollastre combina perfectament!

    ResponElimina