dissabte, 24 d’agost del 2013

MELMELADA DE PRUNA

Tenia unes prunes a la nevera molt madures i vaig aprofitar per fer una melmelada. Sento, per això, no tenir més fotos perquè les vaig perdre!!!!! La propera vegada en posaré més. De totes maneres es fa igual que les altres.

Ingredients:

- 400 gr de pruna verda
- 200 gr de sucre
- el suc de mitja llimona

Preparació:

- Pelar les prunes i treure l'os i posar en un cassó amb el sucre.
-  Afegir el suc de la llimona.
 - Coure a foc lent uns 30' remenant i sense deixar de vigilar perque no s'enganxi.
- A mitja cocció passar pel turmix ( a mi m'agrada sense trossos, però això va a gustos). Seguir la cocció fins que tingui la textura que ens agradi, tenint en compte que un cop freda, espessa més.
- De mentres escaldar els pots.
- Posar la melmelada i tornar a bullir per fer el buit. Veure melmelades

4 comentaris:

  1. Jo aquest estiu he fet gelatina i compota de prunes. Hauré de provar també aquesta melmelada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina diferencia hi ha amb la compota??? Queda a trossets???

      Elimina
  2. Acabo de conocer tu blog y me ha encantado, me quedo por aquí y de paso te invito a visitar el mío cuando quieras!! Acabo de empezar así que esta semana empezare esta semana con mi primera receta! Un besito!
    me gusta la receta:)

    http://www.lavidadulcedeanna.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dentro de un rato te visito. Encantada de que te guste. Ptons!!!

      Elimina