diumenge, 11 d’agost de 2013

CEBA CONFITADA



 Després de mirar com confitar la ceba, vaig intentar fer-la de la manera més natural  i amb els menys ingredients possibles. Així aprofitarem el sucre que la mateixa ceba deixar anar durant la cocció.
Aixó si, paciencia i unes tres hores tardarem en fer-la.cal fer-ne força quantitat perque redueix molt!!!
 Us ho dic per pròpia experiència!

Ingredients (1 pot):

- 3-4 cebes grosses 
- 1 cullerada de sucre moreno
- sal

Preparacio:

- Tallar la ceba i posar a coure en una paella amb oli molt lentament



  - Després d'una hora
- Dues hores
 - Afegim el sucre
 - 3 hores
 - 4 hores
Com veieu, foc baix, ceba i molta paciència!!!!!


4 comentaris:

  1. apa! tantes hores necessita???? creia que era més ràpid això!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser si li poses aigua i sucre acceleres el proces. Jo vaig decidir aquest metode i di es llarg! Vaig llegir que al Bulli ho feien aixi

      Elimina
  2. Mare de Déu, això si que és foc lent i paciència!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El temps i la resposta dona el seu fruit!

      Elimina