dissabte, 29 de juny de 2013

NAPOLITANAS DE XOCOLATA


Aquesta recepta del Xavier Barriga de fet s'ha de fer amb la pasta de full casolana,però quan les hi vaig veure a la Marina del Tapa't de tapes vaig pensar...perquè no?

Ingredients:

- 1 làmina de pasta de full
- sucre glaç
- xocolata negre
- ou per pintar

Preparació:

- Pre escalfar el forn dalt i baix a uns 180ºC
- Estirar la pasta de full i fer uns quadrats de 10cm per 8cm


 -Posar una mica de xocolata i doblegar fins la meitat



 - Tornar a posar una mica més de xocolata i doblegar per sobre.




- Posar en una safata de forn i pintar amb ou

 - Quan estiguin daurades, donar la volta. Si s'inflen molt es poden aixafar  amb cura amb una espàtula, Tarden uns 12-14' entre les dues bandes.
- Amb el que sobri de pasta fer unes trenes, posar sucre i al forn!


- Deixar refredar una mica i cobrir amb sucre glaç







6 comentaris:

  1. Parece fácil y, desde luego, delicioso. Un besote.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al no hacer la masa es muy rapido y resulton!!!

      Elimina
  2. Quin esmorzar o berenar més irresistible!

    ResponElimina
  3. T'han sortit molt bones, tant que ara mateix hi faria queixalada.! M'alegro que la meva entrada t'inspirés. Són ben fàcils, oi? Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa tenen un exit espectacular!!!!! Ptons dolços

      Elimina