dijous, 6 de juny de 2013

LLIBRETS DE PASTA DE FULL


Ingredients:

- 2 làmines de pasta de full
- formatge Edam o Emmental.
- pernil dolç
- sobrasada
- 1 ou per pintar

Preparació:

- Estirar la pasta de full i dividiren 9 parts. Punxar.













- En una posar formatge, làmina de pasta, pernil i una mica de sobrassada i acabar amb làmina de pasta de full.
Tancar les bandes i punxar per evitar que pugi.




- Pintar amb ou i posar al forn uns 12' per banda







7 comentaris:

  1. Aquests llibrets han de ser de mort!!! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. La pasta de full és genial! i amb aquests ingredients per farcir-la dubto que pogués tenir-ne un davant i no menjar-me'l!

    ResponElimina
  3. Ràpids de fer i ben bons, aquests llibrets! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  4. Aquesta és d'aquelles receptes d'èxit assegurat! I que si hi ha canalleta o jovent van d'allò més be per atipar-los.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. No sabía si era dulce o salada hasta que he visto el relleno, eso en casa triunfa... Un besote.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ja ja quizas se tendria que llamar llibrets enigmatics???

      Elimina