dissabte, 15 de juny de 2013

FLORS DE CARBASSÓ FARCIDES DE FORMATGE EN TEMPURA



 Les flors de carbassó
un plat escollit
 fácil i exquisit
refinat
 i
 molt amorosit.


Ingredients:

- flors de carbassó
- formatge tipus Edam o Emmental
- farina de tempura
- aigua freda
- oli per fregir



Preparació:

- Rentar les flors de carbassó i escòrrer una bona estona.













- Farcir amb formatge
















- Preparar la tempura amb la farina i aigua freda degons la consistencia desitjada (més o menys espessa).
- Arrebossar les flors per la pasta de tempura i fregir en oli ben calent.





- Deixar en un plat amb paper absorbent



3 comentaris:

  1. La meva àvia en feia de flors de carbassó arrebossades! Trobo que és un plat especial i molt vistós! Una abraçada Núria!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies Monica! No les havia provat mai i son delicioses!!!!

      Elimina
  2. Ostres amb la sorpresa del formatge han d'estar encara més bones aquestes flors de carbassó! Jo fins fa poc no sabia com n'arriben a estar de bones i és que fa poquet que les vaig provar. I em van encantar! Ja les prepararé així, perquè em sembla una idea fantàstica! ;)

    Petonets guapa i que acabi d'anar molt bé el cap de setmana!

    ResponElimina