dimecres, 29 de maig de 2013

TRUITA DE BLEDES I SOBRASSADA


Ingredients:

- 1 kg de bledes (després redueixen molt)
- 4 ous
- sobrasada
- sal

Preparació:

- Rentar les bledes i bullir uns minuts. Escòrrer.












- En una paella escalfar oli i sofregir les bledes
- Posar una mica de sobrasada per sobre.

- Batre els ous i fer la truita
 

8 comentaris:

  1. Fàcil de fer, variada en sabors, gustosa... què més podem demanar en una truita!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que ens senti bé i aixi va ser! Gracies Marina

      Elimina
  2. Quina truita més original, Núria!.
    A mí m'agraden molt les bledes, i tinc una amiga que té un hort i me'n dóna tot sovint. També m'agrada molt la sobrassada, o sigui que el proper dia que tingui bledes "fresques" faré aquesta truita.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Marta. La veritat és que esta molt sabrosa i és una altra manera de menjar bledes!

      Elimina
  3. Les bledes no m'agraden però la sobrassada seria un esquer perfecte perquè en mengés un bon tros! Una abraçada Núria!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ja ja la veritat es que quan la menges podries pensar que son espinacs!!!!

      Elimina
  4. Mezcla curiosa, y qué versátil es la tortilla, que todo cabe en ella. Me apunto tu variante. Un besote.

    ResponElimina
  5. Pruebala, que seguro te gustará! Un beso

    ResponElimina