dimecres, 29 de maig del 2013

TARTALETES DE FRUITA I XOCOLATA


Una altra recepta per a fer amb nens, que ja he probat amb els meus alumnes. Fácil i molt bona!! No excessivament dolça, amb el punt just.
També es poden fer amb fruita natural i posar un almívar per sobre.
Ingredients:

- 1 làmina de pasta de full
- 1 llauna de fruita amb almívar
- 1 rajola de xocolata negre fondant
- coco ratllat

Preparació:

- Estirar la pasta de full i pre-calentar el forn a uns 180ºC dalt i baix.
- Tallar amb un tallapastes o un got rodones de pasta.


- Posar la rodona de pasta fullada en motlles de silicona per a magdalenes.
- Punxar perquè no pugi en excés i al forn fins que estiguin daurades.

- Un cop fredes, posar la fruita i banyar amb la xocolata fosa.















- Per acabar, posar coco per sobre.

4 comentaris:

  1. Quina salivera que m'has fet venir Núria!! Quina bona pinta que tenen i la recepta és ben senzilla!

    Molts petons guapa!

    ResponElimina
  2. Quina xulada! I quasi caben senceres a la boca! Així vas més per feina! Una abraçada!

    ResponElimina