diumenge, 12 de maig del 2013

LLIBRES DE CUINA


"Magdalenes" de Xavier Barriga

"Brioxeria" de Xavier Barriga

Larousse Gastronomique

El primer llibre que em van regalar "Cocinar es facil" de la Montserrat Segui

"Un any amb Carme Ruscalleda" Receptes per a cada mes amb productes de temporada

"Sushifàcil" Recetas para iniciarse en la cocina japonesa de Emi Kazuko

"Pasteles dulces y salados" de Sophie Dudemaine

"Mamma Mia". Recetas italianas e historias de cocina de Ctistina Bottari

"Los fogones de José Andrés" Ed. Planeta

"Les postres de l'àvia" d'edicions La Magrana. És dels anys 80

"La cuina salvavides" de la Mireia Carbó

"La cuina que no amoïna" de la Mireia Carbó

"La cuina et dona joc" de la Mireia Carbó

"La cuina de la Barceloneta" de Quim Marqués

"La cuina de l'àvia Remei" de Remei Ribas

"La comida de la familia " de Ferran Adria y el equipo de el Bulli

"L'àvia Remei talla el bacallà" de Remei Ribas

"El gran libro de los trucos de cocina" de Bernard Loiseau

"Cupcakes" Magadalenas creativas de Ed. Juventud

"Cuinar per ser feliç" de Carme Ruscalleda

"Cuina per solters. Les millors receptes"d'Ismael Prados

"Cuina per solters. La cuina de mercat" d'Ismael Prados.

"Cocina italiana" un recetari explicat pas a pas

 Plats i secrets de l'Àvia Remei" de Remei Ribas

2 comentaris: