dijous, 18 d’abril del 2013

MAGDALENES AMB GOTES DE XOCOLATA


Aquesta és la recepta de magdalenes clàssiques d'en Xavier Barriga, del seu llibre "Bollería"

Ingredients:
Amb aquestes quantitats han sortit 4 muffins i 19 magdalenes petites
- 125 gr d'ou (3 ous mitjans)
- 175 gr de sucre
- 60 ml de llet
- 190 ml d'oli d'oliva suau
- 210 gr de farina fluixa
- 7 gr de llevat Royal
- canyella en pols
- la pell d'una llimona ratllada
- un polsim de sal

Preparació

- Batre a velocitat mitjana amb un batedor elèctric, un robot... els ous i el sucre.

- Incorporar la llet i batre a velocitat lenta perquè la massa no baixi.
- Afegir l'oli a poc a poc i batre.
- Després incorporar la farina i el llevat i remenar.


- Í per últim, la canyella, la sal i la pell de la llimona. Penseu que s'ha de barrejar a poc a poc, perquè no baixi la massa. Lo just perquè quedi una pasta homogènia.


- Tapar la massa amb paper film i deixar a la nevera 1 hora com a mínim. Es pot tenir fins el dia següent. Jol'he tingut reposant a la nevera 24 hores.
- Escalfar el forn a 200ºC dalt i baix.
- Treure de la nevera i barrejar amb un batedor manual. Posar en una mànega pastissera.
- Emplenar les càpsules de les magdalenes fins les 3/4 parts i posar per sobre les llavors de xocolata.


- Posar al forn i coure les petites uns 10-12' i els muffins 4 o 5' més









 
 
 
 
 

6 comentaris:

  1. T'han quedat xulíssimes! I els papers que fas servir m'encanten! Una abraçada Núria!!!

    ResponElimina
  2. Qué ricas las magdalenas, siempre se me antojan todas. Y con el buen nombre que tiene el señor Barriga, con más razón. Las pepitas le dan un punto adicional. Un besote.

    ResponElimina
  3. Que buenas da gusto verlas y me quedo con tu propuesta.Te sigo desde hoy.Besossss
    http://doris-miscosillas.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Són boníssimes aquestes magdalenes!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina