diumenge, 28 d’abril de 2013

GALETES "NIUS DE XOCOLATA"



Aquesta és una recepta de Kanela y Limón, molt adequada i entretinguda per fer amb els nens.

La primera vegada que les he fet ha estat amb els meus alumnes i aquest és el resultat.

Poden semblar molt dolces i empalagoses però no ho son gens! Al contrari, la galeta no ho és massa i la dolçor li dona el farcit.

Ingredients (unes 20-25 galetes):

- 420 gr de farina normal
- 150 gr de mantequilla a temperatura ambient.
- 200 gr de sucre glas
- 80 gr de cacao en pols tipus Valor
- 2 ous tamany mitjà
- 10 gr d'impulsor tipus Royal.
- un polsim de sal.
- un premsa-alls

Pel farcit:
- 150 gr de xocolata negre per fondre tipus Nestlé
- 150 ml de nata líquida

Per la decoració:
- Lacasitos

Preparació:

- Escalfar el forn dalt i baix a uns 160ºC.
- Preparar la massa de les galetes posant tots els ingredients en un bol i fer una bola. Deixar a la nevera 1 hora o uns 20' al congelador.
- Treure de la nevera i fer porcions d'uns 35gr  aprox. i aquestes les dividim en petites boletes que anirem passant pel prensa-alls, un darrera. Abans que s'acabi la massa posar l'altre tros, perque els fils que van sortint no quedin tallats.












Es van formant uns nius i amb un tap farem un foradet al mig.















- Posar les galetes al forn uns 10-15' minuts, segons el forn. Deixar refredar.
Fer el farcit:
- Posar la xocolata i la crema de llet i escalfar al micrones fins que la xocolata estigui fosa.

- Amb aquest farcit omplirem el foradet dels nostres nius i hi posarem els lacasitos per guarnir.

















1 comentari:

  1. Són una passada! A la meva peque li encantaran!!! Una abraçada Núria!

    ResponElimina