divendres, 29 de març de 2013

PREMI BEST BLOG




Moltes gràcies a la Mònica d'Ensucrat http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es per nominar-me al premi Best blog i de pas, a la Comunitat de receptes, perque si no potser nos ens hagyuessim conegut.

És una iniciativa que es va crear per promocionar els blocs amb menys de 200 seguidors, i motivar-los per continuar creixent. Les normes bàsiques del premi són: contestar el qüestionari que et formulen, i premiar a 20 blocs més que, com el teu, tinguin menys de 200 seguidors.


1)Com va començar la vostra afició per la cuina o la pastisseria?

De fet, des de petita m'ha agradat el mon de la cuina, on trastejava amb la meva mare entre peroles. Fins i tot feia menjars amb arros cru i aigua per donar a les nines o enciam i farina als malalts de casa.

2)Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?

No, perque soc pedagog i treballo en el mon de l'educació especial. peròcuinar per a mi és com fer una cursa o anar al gimnàs. Em relaxa fer galetes per la nit o un brownie a les 7 h del matí.

3)Quan vau decidir crear un bloc?

A l'estiu del 2012

4)Amb quina finalitat el vau crear?

 Doncs n un moment de coqueteig amb l'ordinador i pensant que així no perdria totes les receptes que tinc amb llibretes i papers per casa.

5)Creieu que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica?

Si. Ha estat un encert, ja que m'encanta compartir receptes i conèixer gent que d'una altra manera no hagués passat

6)Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria?

No

7)Quina és la recepta dolça que millor us surt?

No se dir, perque intento fer-ho be i no paro fins que em surt. Potser les coques

8)I de salada?

Passa una mic ael mateix, però els guisats i la fideua em quden molt bons. 

9)Teniu algun blocaire famós de referència?

 No, però en segueixo molts i m'agrada estar al dia del que van publicant.

10)I de cuiner o pastisser, sou fan d'algun en concret?

 Dons en ferra Adria m'agrada molt en la seva part més clàssica i ara fa poc, he descobert en xavier Barriga, flequer i pastisser

11)En quina recepta esteu treballant ara?

Ara vull fer els donuts de la Mònica i el pa de pessic català

 

Aquí teniu les meves 20 nominacions a blocs de menys de 200 seguidors. 

Una abraçada a tots!

http://cuinadiari.blogspot.com.es
http://deliciesdellimona.blogspot.com.es
http://elplatdeldia.blogspot.com.es/
http://elsfogonsdelavianuri.blogspot.com.es/

http://quimalesmevesreceptes.blogspot.com.es/
http://usenllepareuelsdits.blogspot.com.es/
http://elmondelpastisset.blogspot.com.es
http://lacapsetadelsmeustresors.blogspot.com.es
http://www.pastissets.cat
http://www.benremenat.cat
http://graelladesucre.blogspot.com.es
http://cuinem-cuinem.blogspot.com.es
http://annafs-cuinafcil.blogspot.com.es
http://lacuinadelolga.blogspot.com.es
http://demelisucre.wordpress.com
http://deplatenplat.blogspot.com.es

http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es
 http://www.cuinantambsobres.blogspot.com.es
ttp://www.cuinantambsobres.blogspot.com.es

 

2 comentaris:

  1. Ostres Núria, jo també acabo de descobrir en Xavier Barriga, i trobo que és genial aquesta vessant més flequera de la pastisseria!!!! Una abraçada

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per la nominació i moltes felicitats.

    ResponElimina