diumenge, 27 de gener de 2013

FARCELLETS DE TRUITA DE PATATES I SOBRASSADA


 Feia temps que no feia un entrant que agradés tant!!      
 Feu-lo i èxit assegurat!!
És elegant, vistós i deliciós.

Ingredients (16 cassoletes)

- 1 paquet de pasta per fer crestes de La Cocinera
- 4 o 5 patates mitjanes
- 1 ceba (opcional segons el gust de cadascú)
- 4 ous
- sal
- oli d'oliva
- sobrassada no molt forta (jo he utilitzat El Pozo)
- Formatge ratllat per posar per sobre

Preparació:

 - Escalfar el fon dalt i baix a 180ºC
- Tallar les patates i la ceba per una truita i fregir en oli d'oliva.






 

-  Escòrrer l'oli, salar i reservar.
- Batre els ous amb una mica més de sal i barrejar-ho tot.


- En uns motlles de silicona per magdalenes o d'alumini (usar i tirar), posar la pasta de les crestes.









- En el fons posar una mica de sobrassada, la barreja d'ou i truita i una mica de formatge ratllat per sobre.













- Posar al fon uns 15 o 20'. Quan ho treus del form, es desmotllen perfectament perque queda un farcellet.






4 comentaris:

  1. Me encanta hacer este tipo de pastelitos con masa de empanadilla. Con ese relleno de tortilla de patatas y sobrasada me sé de uno que estaría encantado de la vida, así que me lo apunto... Un besote.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Su. Tuvieron mucho exito! Creo que te gustaran

      Elimina
  2. A casa van ser tot un exit!!!! Estan bonissimes!!!!

    ResponElimina